KLUB ŚRODOWISK RÓŻNYCH A.R.T. – Wsparciem Kampanii „OCALENI OD PRZEMOCY” – PO REMONCIE CZEKAMY TYLKO NA PRĄD!

Klub Środowisk Różnych A.R.T. przy ul. Wileńskiej 7 lok.72 nabiera kolorów.

Dzięki pracy Wolontariuszy, Wolontariuszy i jeszcze raz Wolontariuszy remont mamy za sobą. Bardzo IM dziękujemy za to wsparcie, bez pracy ich rąk nie udało by nam się tak szybko i sprawnie przeprowadzić akcji „remont”. Zapraszamy do obejrzenia zdjęć ze stanu faktycznego, może nie są one „full profesjonalne”, bo to w końcu aparat w telefonie, ale zapraszam, Abyście choć przez chwilę mogli się uśmiechnąć… Dlaczego, choćby z tego powodu, że jest duże grono ludzi, którzy pomagają bezinteresownie; w malowaniu, w przeprowadzce, w doprowadzeniu do porządku miejsca magicznego, ale również bardzo doświadczonego losem Mieszkańców Kamienicy. Nikt nie dba o tą Kamienicę, dlatego Wileńska 7 zgubiła swój cały przedwojenny urok. Kojarzy się jednoznacznie z patologią, brudem, obdrapanymi ścianami, ale czy tak musi być?

Zadzwoń: tel. kom: 88 555 22 22 lub napisz pomoc@fundacjaart.pl

Oficjalnie startujemy we wrześniu!

Partnerzy Kampanii: